Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Keraaminen Laatta

eramosa

Keraaminen Laatta Eramosa: Maskuliininen… Sarja, jossa on luonnolliset ja lämpimät värisävyt, sisältävät pehmeän ja miellyttävän kontrastin ja valaisevat erilaisia vaihtoehtoja laajalla käyttöalueellaan. Sarja, joka säilyttää luonnollisuuden viimeiseen pisteeseen saakka, kun hienorakeinen näyttöseinä on 21 x 63 ja 40 x 40 lattialaatat, jotka on oikaistu ja korjattu, ja joka edustaa kaikkia digitaalitekniikan etuja. 21x63-kokoiset Edera- ja Leaf-koristeet lisäävät dynaamisuutta sarjan yksinkertaisuuteen.

Projektin nimi : eramosa, Suunnittelijoiden nimi : Bien Seramik Design Team, Asiakkaan nimi : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

eramosa Keraaminen Laatta

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.