Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Keraaminen Laatta

eramosa

Keraaminen Laatta Eramosa: Maskuliininen… Sarja, jossa on luonnolliset ja lämpimät värisävyt, sisältävät pehmeän ja miellyttävän kontrastin ja valaisevat erilaisia vaihtoehtoja laajalla käyttöalueellaan. Sarja, joka säilyttää luonnollisuuden viimeiseen pisteeseen saakka, kun hienorakeinen näyttöseinä on 21 x 63 ja 40 x 40 lattialaatat, jotka on oikaistu ja korjattu, ja joka edustaa kaikkia digitaalitekniikan etuja. 21x63-kokoiset Edera- ja Leaf-koristeet lisäävät dynaamisuutta sarjan yksinkertaisuuteen.

Projektin nimi : eramosa, Suunnittelijoiden nimi : Bien Seramik Design Team, Asiakkaan nimi : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

eramosa Keraaminen Laatta

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.