Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ohjauskeskus

Functional Aesthetic

Ohjauskeskus Tämän lentoaseman ohjauskeskuksen suunnittelun haasteena on mukavasti sijoittaa tiheästi varustetut tekniset tilat, vähentää odottamattomien tapahtumien logistisia häiriöitä ja viime kädessä tehostaa ohjauskeskuksen toimintaa. Tila koostuu 3 toiminnallisesta alueesta: päivittäinen hallinta- ja toimintavyöhyke, operaation johtajan toimisto ja hätätilanteiden hallintavyöhyke. Ominaisuuskatto ja puristetut alumiiniseinäpaneelit ovat selkeitä arkkitehtonisia piirteitä, jotka täyttävät myös tilan akustiset, valaistus- ja ilmastointivaatimukset.

Projektin nimi : Functional Aesthetic, Suunnittelijoiden nimi : Lam Wai Ming, Asiakkaan nimi : Hong Kong Airport Authority.

Functional Aesthetic Ohjauskeskus

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.