Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ohjauskeskus

Functional Aesthetic

Ohjauskeskus Tämän lentoaseman ohjauskeskuksen suunnittelun haasteena on mukavasti sijoittaa tiheästi varustetut tekniset tilat, vähentää odottamattomien tapahtumien logistisia häiriöitä ja viime kädessä tehostaa ohjauskeskuksen toimintaa. Tila koostuu 3 toiminnallisesta alueesta: päivittäinen hallinta- ja toimintavyöhyke, operaation johtajan toimisto ja hätätilanteiden hallintavyöhyke. Ominaisuuskatto ja puristetut alumiiniseinäpaneelit ovat selkeitä arkkitehtonisia piirteitä, jotka täyttävät myös tilan akustiset, valaistus- ja ilmastointivaatimukset.

Projektin nimi : Functional Aesthetic, Suunnittelijoiden nimi : Lam Wai Ming, Asiakkaan nimi : Hong Kong Airport Authority.

Functional Aesthetic Ohjauskeskus

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.