Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Koiran Kaulus

FiFi

Koiran Kaulus Tämä ei ole vain koiran kaulus, se on irrotettavalla kaulakorulla varustettu koiran kaulus. Frida käyttää laadukasta nahkaa kiinteällä messingillä. Tätä kappaletta suunnitellessaan hänen oli otettava huomioon yksinkertainen ja turvallinen tapa kiinnittää kaulakoru koiran ollessa kauluksessa. Kauluksella oli myös oltava ylellinen tunnelma ilman kaulakorua. Tämän muotoilun, irrotettavan kaulakorun avulla omistaja voi koristaa koiraansa halutessaan.

Kanelirulla Hunajalla

Heaven Drop

Kanelirulla Hunajalla Heaven Drop on puhtaalla hunajalla täytetty kanelirulla, jota käytetään teetä. Ajatuksena oli yhdistää kaksi erikseen käytettyä ruokaa ja tehdä kokonaan uusi tuote. Suunnittelijoita inspiroi kanelirullan rakenne, he käyttivät sen rullamuotoa hunaja-astiana ja kanelirullien pakkaamiseksi he käyttivät mehiläisvahaa eristämään ja pakkaamaan kanelirullat. Sen pinnalla on kuvattuja egyptiläisiä hahmoja, ja siksi, että egyptiläiset ovat ensimmäisiä, jotka tajusivat kanelin tärkeyden ja käyttivät hunajaa aarreksi! Tämä tuote voisi olla taivaan symboli teekuppeissasi.

Ruoka

Drink Beauty

Ruoka Drink Beauty on kuin kaunis jalokivi, jonka voit juoda! Teimme yhdistelmän kahdesta esineestä, joita käytettiin erikseen teetä: Rock-karkkeja ja sitruunaviipaleita. Tämä muotoilu on täysin syötävää. Lisäämällä sitruunan viipaleita kallion rakenteeseen, sen maku muuttuu uskomattoman paremmaksi ja sen ruoka-arvo kasvaa sitruunan vitamiinien vuoksi. Suunnittelijat korvasivat yksinkertaisesti tikut, joihin kivikristallikiteitä pidettiin, viipaleella kuivattua sitruunaa. Drink Beauty on täydellinen esimerkki modernista maailmasta, joka tuo kauneuden ja tehokkuuden yhteen.

Juoma

Firefly

Juoma Tämä muotoilu on uusi Chian kanssa varustettu cocktail, pääideana oli suunnitella cocktail, jolla on useita makuvaiheita. Tämä malli tulee myös eri väreillä, jotka näkyivät mustassa valossa, mikä tekee siitä sopivan juhliin ja klubiin. Chia voi imeä ja varata minkä tahansa maun ja värin, joten cocktailin valmistuksessa Fireflyllä voi kokea erilaisia makuja askel askeleelta. Tämän tuotteen ravintoarvo on korkeampi kuin muissa cocktaileissa, ja tämä johtuu Chian korkeasta ravintoarvosta ja alhaisesta kaloritusta. . Tämä muotoilu on uusi luku juomien ja cocktailien historiassa.

Kapseli

Wildcook

Kapseli Wild Cook -kapseli on kapseli, jossa on erilaisia luonnollisia ainesosia. Se on suunniteltu tupakoimaan ruokaa ja luomaan erilaisia makuja ja tuoksuja. Useimmat ihmiset uskovat, että ainoa tapa tehdä ruokia savustetuiksi on polttamalla erityyppisiä puuta, mutta totuus on, että voit tehdä ruokasi savustetuksi runsaalla materiaalilla ja luoda kokonaan uuden maun ja tuoksun. Suunnittelijat ymmärsivät makuerot ympäri maailmaa, ja siksi tämä muotoilu on täysin joustava, kun kyse on käytettävyydestä eri alueilla. Nämä kapselit ovat sekoitettuja ja yksittäisiä aineosia.

Curling Rauta

Nano Airy

Curling Rauta Nano-ilmava curlingrauta käyttää innovatiivista negatiivisten ionien tekniikkaa. Pitää sileän tekstuurin, pehmeän kiiltävän kiharoinnin pitkään. Kiertoputki on läpikäynyt nanokeraamisen pinnoitteen, tuntuu erittäin sileältä. Se käpristää hiukset hellästi ja nopeasti negatiivisten ionien lämpimällä ilmalla. Verrattuna ilman ilmaa kiertäviin silitysrakoihin voit viimeistellä pehmeämmällä hiuslaadulla. Tuotteen perusväri on pehmeä, lämmin ja puhtaan mattavalkoinen, ja aksenttiväri on vaaleanpunainen kulta.