Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Jäähdytin

Piano

Jäähdytin Inspiraatio tähän malliin tuli rakkaudesta musiikkiin. Kolme erilaista lämmityselementtiä, jotka kaikki muistuttavat yhtä pianonäppäintä, luovat sävellyksen, joka näyttää pianonäppäimistöltä. Jäähdyttimen pituus voi vaihdella tilan ominaisuuksista ja ehdotuksista riippuen. Käsitteellistä ideaa ei ole kehitetty tuotantoon.

Projektin nimi : Piano , Suunnittelijoiden nimi : Margarita Bosnjak, M.Arch., Asiakkaan nimi : Margarita Bosnjak.

Piano  Jäähdytin

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.