Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Jäähdytin

Piano

Jäähdytin Inspiraatio tähän malliin tuli rakkaudesta musiikkiin. Kolme erilaista lämmityselementtiä, jotka kaikki muistuttavat yhtä pianonäppäintä, luovat sävellyksen, joka näyttää pianonäppäimistöltä. Jäähdyttimen pituus voi vaihdella tilan ominaisuuksista ja ehdotuksista riippuen. Käsitteellistä ideaa ei ole kehitetty tuotantoon.

Projektin nimi : Piano , Suunnittelijoiden nimi : Margarita Bosnjak, M.Arch., Asiakkaan nimi : Margarita Bosnjak.

Piano  Jäähdytin

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.