Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Seinässä Oleva Wc

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

Seinässä Oleva Wc Innovatiivisella kiristyslisäyksellä Isvea muuttaa tavallisen WC: n B +: ksi, monipuoliseksi WC: ksi, jota voidaan käyttää julkisissa käymälöissä sekä yksityisissä kylpyhuoneissa. B + WC: ssä on pienempi seinälle ripustettava pannu kuin tavallisessa WC: ssä. Sen pyöreä kompakti muoto tarjoaa tehokkaan tilankäytön. Uudella B + pilkuttavalla WC: llä ei ole reunaa. Ei piilotettua reunaa, mikä tarkoittaa, että bakteereilla ei ole missään tilassa piiloutua. B + WC: n hygieeninen muotoilu on helppo puhdistaa kulhoon, mikä vähentää veden käyttöä ja tarvetta käyttää ympäristölle haitallisia kylpyhuonekemikaaleja.

Projektin nimi : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , Suunnittelijoiden nimi : Isvea Eurasia, Asiakkaan nimi : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  Seinässä Oleva Wc

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.