Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Seinässä Oleva Wc

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

Seinässä Oleva Wc Innovatiivisella kiristyslisäyksellä Isvea muuttaa tavallisen WC: n B +: ksi, monipuoliseksi WC: ksi, jota voidaan käyttää julkisissa käymälöissä sekä yksityisissä kylpyhuoneissa. B + WC: ssä on pienempi seinälle ripustettava pannu kuin tavallisessa WC: ssä. Sen pyöreä kompakti muoto tarjoaa tehokkaan tilankäytön. Uudella B + pilkuttavalla WC: llä ei ole reunaa. Ei piilotettua reunaa, mikä tarkoittaa, että bakteereilla ei ole missään tilassa piiloutua. B + WC: n hygieeninen muotoilu on helppo puhdistaa kulhoon, mikä vähentää veden käyttöä ja tarvetta käyttää ympäristölle haitallisia kylpyhuonekemikaaleja.

Projektin nimi : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , Suunnittelijoiden nimi : Isvea Eurasia, Asiakkaan nimi : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  Seinässä Oleva Wc

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.