Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Liikennevalo

Don Luis

Liikennevalo ”Monet maat ovat alkaneet panna täytäntöön politiikkoja, joilla kannustetaan kävelyä tärkeänä kuljetusmuotona. Jalankulkijoiden riski kasvaa, kun tien suunnittelussa ei suunnitella ja tarjota liikenteenohjausmekanismeja, jotka erottavat jalankulkijat ajoneuvoista. Liikenneonnettomuuksien arvioidaan yleensä maksavan 1–2 prosenttia bruttokansantuotteesta ”(WHO). Don Luis on 3D-liikennevalo, joka sitoutuu keltaiselle 2D-linjalle, joka on maalattu jalkakäytävälle, jotta jalankulkija ei pääse kadun toiseen kohtaan seepraan. Suunniteltu sosiokulttuurisella analyysillä, ei pelkästään esteettisistä ohjeista.

Projektin nimi : Don Luis, Suunnittelijoiden nimi : CasBeVilla Team, Asiakkaan nimi : CasBeVilla Team.

Don Luis Liikennevalo

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.