Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Liikennevalo

Don Luis

Liikennevalo ”Monet maat ovat alkaneet panna täytäntöön politiikkoja, joilla kannustetaan kävelyä tärkeänä kuljetusmuotona. Jalankulkijoiden riski kasvaa, kun tien suunnittelussa ei suunnitella ja tarjota liikenteenohjausmekanismeja, jotka erottavat jalankulkijat ajoneuvoista. Liikenneonnettomuuksien arvioidaan yleensä maksavan 1–2 prosenttia bruttokansantuotteesta ”(WHO). Don Luis on 3D-liikennevalo, joka sitoutuu keltaiselle 2D-linjalle, joka on maalattu jalkakäytävälle, jotta jalankulkija ei pääse kadun toiseen kohtaan seepraan. Suunniteltu sosiokulttuurisella analyysillä, ei pelkästään esteettisistä ohjeista.

Projektin nimi : Don Luis, Suunnittelijoiden nimi : CasBeVilla Team, Asiakkaan nimi : CasBeVilla Team.

Don Luis Liikennevalo

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.