Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Liikennevalo

Don Luis

Liikennevalo ”Monet maat ovat alkaneet panna täytäntöön politiikkoja, joilla kannustetaan kävelyä tärkeänä kuljetusmuotona. Jalankulkijoiden riski kasvaa, kun tien suunnittelussa ei suunnitella ja tarjota liikenteenohjausmekanismeja, jotka erottavat jalankulkijat ajoneuvoista. Liikenneonnettomuuksien arvioidaan yleensä maksavan 1–2 prosenttia bruttokansantuotteesta ”(WHO). Don Luis on 3D-liikennevalo, joka sitoutuu keltaiselle 2D-linjalle, joka on maalattu jalkakäytävälle, jotta jalankulkija ei pääse kadun toiseen kohtaan seepraan. Suunniteltu sosiokulttuurisella analyysillä, ei pelkästään esteettisistä ohjeista.

Projektin nimi : Don Luis, Suunnittelijoiden nimi : CasBeVilla Team, Asiakkaan nimi : CasBeVilla Team.

Don Luis Liikennevalo

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.