Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Liikennevalo

Don Luis

Liikennevalo ”Monet maat ovat alkaneet panna täytäntöön politiikkoja, joilla kannustetaan kävelyä tärkeänä kuljetusmuotona. Jalankulkijoiden riski kasvaa, kun tien suunnittelussa ei suunnitella ja tarjota liikenteenohjausmekanismeja, jotka erottavat jalankulkijat ajoneuvoista. Liikenneonnettomuuksien arvioidaan yleensä maksavan 1–2 prosenttia bruttokansantuotteesta ”(WHO). Don Luis on 3D-liikennevalo, joka sitoutuu keltaiselle 2D-linjalle, joka on maalattu jalkakäytävälle, jotta jalankulkija ei pääse kadun toiseen kohtaan seepraan. Suunniteltu sosiokulttuurisella analyysillä, ei pelkästään esteettisistä ohjeista.

Projektin nimi : Don Luis, Suunnittelijoiden nimi : CasBeVilla Team, Asiakkaan nimi : CasBeVilla Team.

Don Luis Liikennevalo

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.