Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

Place

Tuoli Paikka on runollinen ja välttämätön tuoli, esimerkki muodollisesta suunnittelusta houkuttelevalla. Tämä tuoli yhdistää hienostuneen teknisen suunnittelun perinteisiin viimeistelyihin. Paikka on yrittää kertoa esineelle muotojen ja värien leikkimisen kautta, jotta ne loistaisivat, katsomalla ylimääräisyyttä ja yksinkertaisuutta, mikä tekee paikasta erottuvan, erilaisen kuin muut.

Projektin nimi : Place, Suunnittelijoiden nimi : TANA-Gaetano Avitabile, Asiakkaan nimi : Gae Avitabile_ Tana.

Place Tuoli

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.