Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

Place

Tuoli Paikka on runollinen ja välttämätön tuoli, esimerkki muodollisesta suunnittelusta houkuttelevalla. Tämä tuoli yhdistää hienostuneen teknisen suunnittelun perinteisiin viimeistelyihin. Paikka on yrittää kertoa esineelle muotojen ja värien leikkimisen kautta, jotta ne loistaisivat, katsomalla ylimääräisyyttä ja yksinkertaisuutta, mikä tekee paikasta erottuvan, erilaisen kuin muut.

Projektin nimi : Place, Suunnittelijoiden nimi : TANA-Gaetano Avitabile, Asiakkaan nimi : Gae Avitabile_ Tana.

Place Tuoli

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.