Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Bank Hq -Konttori

DBS HQ

Bank Hq -Konttori allen international -yrityksen tehtävänä oli ottaa käyttöön uusin pankkitekniikan tekniikka parantaakseen ja parantaakseen asiakkaiden sisäistä kokemusta heidän uudessa pääkonttorissa Marina Bay Financial Center Towerissa, Singaporessa. Tuloksena oleva vähittäispankkisuunnittelu hyödyntää liikeherkkää interaktiivista digitaalista tervetuloseinää, nopeita huoltoasemia nopeita tapahtumia varten ja kassa-apuyksiköiden asentamista puoliksi yksityisiin konsultointipalkkeihin. Sivukonttori käsittää myös 300-paikkaisen auditorion ja ensimmäisen Channel News Asia -yhtiön sisäisen televisiostudion. Omistetut oleskelutilat

Projektin nimi : DBS HQ, Suunnittelijoiden nimi : Allen International, Asiakkaan nimi : allen international.

DBS HQ Bank Hq -Konttori

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.