Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Bank Hq -Konttori

DBS HQ

Bank Hq -Konttori allen international -yrityksen tehtävänä oli ottaa käyttöön uusin pankkitekniikan tekniikka parantaakseen ja parantaakseen asiakkaiden sisäistä kokemusta heidän uudessa pääkonttorissa Marina Bay Financial Center Towerissa, Singaporessa. Tuloksena oleva vähittäispankkisuunnittelu hyödyntää liikeherkkää interaktiivista digitaalista tervetuloseinää, nopeita huoltoasemia nopeita tapahtumia varten ja kassa-apuyksiköiden asentamista puoliksi yksityisiin konsultointipalkkeihin. Sivukonttori käsittää myös 300-paikkaisen auditorion ja ensimmäisen Channel News Asia -yhtiön sisäisen televisiostudion. Omistetut oleskelutilat

Projektin nimi : DBS HQ, Suunnittelijoiden nimi : Allen International, Asiakkaan nimi : allen international.

DBS HQ Bank Hq -Konttori

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.