Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Säädettävä Pöytävalaisin

Poise

Säädettävä Pöytävalaisin Robert Dabin (Unform.Studio) suunnitteleman Poisen akrobaattinen ulkonäkö siirtyy staattisen ja dynaamisen ja suuren tai pienen asennon välillä. Riippuen siitä, kuinka suuri osa sen valaistusta renkaasta ja sitä pitävästä kädestä on, ympyrälle leikkaa tai tangenssi viiva. Kun asetetaan korkeammalle hyllylle, rengas voisi ylittää hyllyn; tai kallistamalla rengasta, se voi koskettaa ympäröivää seiniä. Tämän säädettävyyden tarkoituksena on saada omistaja luovasti mukaan ja leikkiä valonlähteen kanssa suhteessa muihin sitä ympäröiviin esineisiin.

Projektin nimi : Poise, Suunnittelijoiden nimi : Dabi Robert, Asiakkaan nimi : unform.

Poise Säädettävä Pöytävalaisin

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.