Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rengas

Touch

Rengas Yksinkertaisella eleellä kosketus toimittaa rikkaita tunteita. Touch-renkaan kautta suunnittelija pyrkii välittämään tämän lämmin ja muodoton tunne kylmällä ja kiinteällä metallilla. 2 käyrää on liitetty renkaaseen, joka viittaa 2 ihmisen kädestä. Rengas muuttaa suuntaansa, kun sen sijaintia käännetään sormella ja katsotaan eri kulmista. Kun kytketyt osat on sijoitettu sormesi väliin, rengas näyttää joko keltainen tai valkoinen. Kun liitetyt osat ovat sormella, voit nauttia yhdessä sekä keltaisesta että valkoisesta väristä.

Projektin nimi : Touch, Suunnittelijoiden nimi : Yumiko Yoshikawa, Asiakkaan nimi : Yumiko Yoshikawa.

Touch Rengas

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.