Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korukokoelma

Imagination

Korukokoelma Yumin Konstantinin luomassa koriste-aineistossa emme näe luonnollista toistoa kirjaimellisesti. Hänen silmämuodonsa ovat erilaisia, nämä eivät ole kuvia biologian atlasesta, jotka on tehty jalometalleissa ja jalokiveissä. Nämä ovat esineitä, jotka on luotu koristelemaan ihmisen kasvoja ja vartaloa. Lisää iloa hänen joka päivä. Mutta taiteilijan mielikuvituksen luomina muotoina ne kuljettavat luonnossa elämää kosketuksen kautta. Läpäisemättömien materiaalien pintarakenteen ja kosketusominaisuuksien, valon ja varjon leikkinnan kautta niiden pinnoilla.

Projektin nimi : Imagination, Suunnittelijoiden nimi : Konstantin Yumin, Asiakkaan nimi : Konstantin Yumin .

Imagination Korukokoelma

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.