Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Teleskooppipylväs

Uni-V

Teleskooppipylväs Minimalistinen tyyli, tyylikäs ääni, "Uni-V" on teleskooppipylväs, joka on suunniteltu panoraamanäkymillä varustetuille kohteille. Valmistettu allumiinista, joka parantaa vetovoimaa ja vakautta. Mitat oikein mitoitettuina, sen sisäinen pylväs ei ole vain järkevä 360 ° kiertoa varten, vaan tekee siitä myös toimivan ergonomisessa korkeuden säädössä. Yläosassa olevat mekaaniset liitokset takaavat täysin vapaan liikkuvuuden juoksevuudelle tarkkailua varten. Joko sisä- tai ulkotilojen asennus, sen muotoilu luo tyylin moderneille sisustuksille.

Projektin nimi : Uni-V, Suunnittelijoiden nimi : Jessie W. Fernandez, Asiakkaan nimi : VISIMAXI.

Uni-V Teleskooppipylväs

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.