Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Klubipöytä

Strech.me

Klubipöytä Strech.me -kerho- ja sohvapöytä on vastaus pyyntöön monitoimihuonekalusta modernissa kodissa. Käyttäjää kannustetaan luomaan erilaisia yhdistelmiä, jotka määrittävät sen nykyisen muodon ja toiminnan. Sisäänvedetyssä tilassa se säästää tilaa, kun taas liukuva pöydän jatke on mahdollista vasemmalle ja oikealle ilman metalliosia tai lisämekanismeja - 80-150 cm. Kaksi laajennettavaa elementtiä voidaan poistaa kokonaan päärakenteesta ja järjestää uudelleen siten, että ne toimivat itsenäisesti monipuolisinä tilaelementeinä: penkki, lisäpöytä, maljakko / sanomalehtijalusta tai yöpöytä.

Projektin nimi : Strech.me, Suunnittelijoiden nimi : Ivana Cvetkovic Lakos, Asiakkaan nimi : ICE STUDIO d.o.o..

Strech.me Klubipöytä

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.