Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

Tekant

Tuoli Tekant on moderni tuoli valmistettujen materiaalien ja rakenteen vuoksi. Sen ydin muodostuu rakenteen strategisen tarkastelun geometrisestä yhdistelmästä, joka tuottaa kolmioiden geometrisen pelin, joka tekee Tekantista erittäin kestävän tuolin. Metakrylaattiverhoilu sisältyy kevyyden ja visuaalisen selvyyden ilmaisemiseen, mikä tekee rakenteesta tuolin pääelementin. Tekant voi leikkiä rakenteen ja metakrylaattiverhoilun eri väreillä, joten voit tehdä oman Tekant-tuoliyhdistelmän.

Projektin nimi : Tekant, Suunnittelijoiden nimi : Sebastian Dominguez Enrich, Asiakkaan nimi : Dominguez Sanz + Enrich.

Tekant Tuoli

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.