Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

La Chaise Impossible

Tuoli Houkutteleva puhdas muotoilu. "Mahdoton tuoli" seisoo vain kahdessa jalassa. Se on kevyt; 5-10 kg. Silti vahva tukemaan jopa 120 kg. Se on helppo valmistaa, kaunis, kestävä, ikuinen, ruostumaton, ei ruuveja eikä nauloja. Se on modulaarinen useisiin asentoihin ja eri käyttötarkoituksiin, taideteos, se rokkaa, se on hauskaa, täysin kierrätettävää ja ympäristöystävällistä, valmistettu massiivipuusta ja alumiiniputkesta, joka on suunniteltu kestämään ikuisesti. (Rakenne voi olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten muovista, metalleista tai betonista julkisiin tiloihin. Istuin tekstiilistä tai nahasta)

Projektin nimi : La Chaise Impossible, Suunnittelijoiden nimi : Enrique Rodríguez "LeThermidor", Asiakkaan nimi : LeThermidor.

La Chaise Impossible Tuoli

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.