Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lattialaatat

REVICOMFORT

Lattialaatat REVICOMFORT on irrotettava ja uudelleen käytettävä lattia. Nopea ja helppo asentaa. Valmis käytettäväksi. Ihanteellinen uusintaan. Yhdessä tuotteessa se yhdistää täysrunkoisten posliinilaattojen tekniset ominaisuudet, aikaa säästävän yksinkertaistetun sijoituksen, liikkuvuuden helpon ja uudelleenkäytön eri tiloissa. REVICOMFORT voidaan tehdä useissa Revigrés-kokoelmissa: erilaisia efektejä, värejä ja pintoja.

Projektin nimi : REVICOMFORT, Suunnittelijoiden nimi : Revigres, Asiakkaan nimi : Revigres.

REVICOMFORT Lattialaatat

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.