Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Logosuunnittelu

Buckets of Love

Logosuunnittelu Suunnittelu Phnom Penhissä sijaitsevalle sosiaaliselle yritykselle (Alma Café), joka auttaa köyhiä rakkaus Buckets of -kampanjan kautta. Lahjoittamalla pieni summa, ämpäri, joka sisältää ruokaa, öljyä, lahjoitetaan tarpeettomille kyläläisille, jotka sitä tarvitsevat. Jaa rakkauden lahja. Täällä idea oli yksinkertainen, ja siinä oli kauhoja, jotka olivat täynnä rakkautta kuvaavia graafisia sydämiä. Kuvatessaan sen kaatavan, se merkitsee suihkuttamista avun tarpeessa olevalle rakkaudelle. Kauhassa on hymiö kasvot, jotka sytyttävät vastaanottajan lisäksi myös lähettäjän. Pieni ele rakkaudesta menee pitkälle.

Projektin nimi : Buckets of Love, Suunnittelijoiden nimi : Lawrens Tan, Asiakkaan nimi : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Logosuunnittelu

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.