Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Led-Päivänvarjo Ja Iso Puutarhasoihtu

NI

Led-Päivänvarjo Ja Iso Puutarhasoihtu Upouusi NI Parasol määrittelee valaistuksen uudelleen siten, että se voi olla enemmän kuin valaiseva esine. Innovatiivisesti yhdistämällä päivänvarjo ja puutarhasoihtu NI näyttää älykkäästi seisovalta aurinkotuoleiden vieressä uima-altaan äärellä tai muilla ulkoalueilla, aamusta iltaan. Omistettu sormen tunnistava OTC (yhden kosketuksen himmennin) antaa käyttäjille mahdollisuuden mukautua kolmen kanavan valaistusjärjestelmän haluttuihin valaistustasoihin helposti. NI ottaa käyttöön myös matalajännitteisen 12 V: n LED-ohjaimen, joka tuottaa hyvin vähän lämpöä, ja tarjoaa järjestelmän energiatehokkaan virransyötön yli 2000 kpl 0,1 W LEDillä.

Projektin nimi : NI , Suunnittelijoiden nimi : Terry Chow, Asiakkaan nimi : FOXCAT.

NI  Led-Päivänvarjo Ja Iso Puutarhasoihtu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.