Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sohvapöytä

Fallen Bird

Sohvapöytä Aivan kuten Immanuel Kant, aloitan esteettisestä ideasta, joka antaa työlleni sielun. Seuraan aina omalla tavallani: intuitiivisesti, emotionaalisesti ja tietoisesti osallistuessani tiettyyn teemaan. (E) -liikkeessä on tarina, joka alkaa kiinteästä geometrisesta muodosta, tasasivuisesta kolmiosta, ensimmäisestä, jota tukipisteet eivät olla leikattu. Se tislaa erilaisia muotoja, jotka voivat toimia sekä ulosteiden, taulukoiden jne. Kuvioina, mutta myös jalostaa abstraktiksi geometrisiksi kokonaisuuksiksi, jotka toimivat visuaalisena taiteena

Projektin nimi : Fallen Bird, Suunnittelijoiden nimi : André Verroken, Asiakkaan nimi : Studio Verroken for GESQUIERE & VERROKEN bvba.

Fallen Bird Sohvapöytä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.