Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yritysidentiteetti

Territoria Festival

Yritysidentiteetti Nykytaiteen 8. festivaalin "Territoria" identiteetti. Festivaali esittelee nykytaiteen alkuperäisiä ja kokeellisia teoksia eri tyylilajeissa. Tehtävänä oli merkitä festivaalin identiteettiä ja kehittää kiinnostusta siitä kohdeyleisönsä keskuudessa, luodaan organisaation rakenne, joka on helposti mukautettavissa uusiin teemoihin. Perusajatuksena oli nykytaiteen tulkinta erilaisena maailmanperspektiivinä. Näin on ilmestynyt iskulause "Taide eri näkökulmasta" ja sen graafinen toteutus.

Projektin nimi : Territoria Festival, Suunnittelijoiden nimi : Oxana Paley, Asiakkaan nimi : Festival ‘Territory’.

Territoria Festival Yritysidentiteetti

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.