Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimistotila

C&C Design Creative Headquarters

Toimistotila C&C Designin luova päämaja sijaitsee postiteollisessa työpajassa. Sen rakennus muutettiin punatiilitehtaasta 1960-luvulla. Suunnitellessaan nykyisen tilanteen ja rakennuksen historiallisen muistin suojelemista suunnittelutiimi on yrittänyt parhaansa välttääkseen alkuperäisen rakennuksen vaurioitumisen sisustustuotteissa. Sisustussuunnittelussa käytetään paljon kuusia ja bambua. Tilojen avaaminen ja sulkeminen sekä vaihtaminen on suunniteltu taitavasti. Eri alueiden valaistusmuodot heijastavat erilaisia visuaalisia ilmapiiriä.

Projektin nimi : C&C Design Creative Headquarters, Suunnittelijoiden nimi : Zheng Peng, Asiakkaan nimi : C&C Design Co.,Ltd..

C&C Design  Creative  Headquarters Toimistotila

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.