Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Näyttelytila

Ideaing

Näyttelytila Tämä on C&C Design Co, Ltd: n suunnittelema yritysnäyttelyhalli vuoden 2013 Guangzhou Design Week -tapahtumassa. Suunnittelussa on siisti alle 91 neliömetriä tilaa, joka näkyy kosketusnäytöllä ja sisäprojektorilla. Merkkivalossa näkyvä QR-koodi on yrityksen verkkolinkit. Samanaikaisesti suunnittelijat toivovat, että koko rakennuksen ulkonäkö voi antaa ihmisille täynnä elinvoimaa, ja osoittaa siksi muotoilualan yrityksen luovuuden, ts. Heidän puolustamansa itsenäisyyden hengen ja vapauden ajatuksen. .

Projektin nimi : Ideaing, Suunnittelijoiden nimi : Zheng Peng, Asiakkaan nimi : C&C Design Co.,Ltd..

Ideaing Näyttelytila

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.