Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rengas

Pollen

Rengas Jokainen pala on tulkinta fragmentista luonnosta. Luonnosta tulee tekosyy antaa elämä jalokiviä, leikkiä tekstuurivaloilla ja varjoilla. Tavoitteena on tarjota koru tulkituilla muodoilla, kuten luonto suunnittelee heille herkkyydellään ja aistillisuudellaan. Kaikki kappaleet on käsintehty korostamaan jalokivien tekstuurit ja erityispiirteet. Tyyli on puhdas päästäkseen kasvien elämän aineeseen. Tuloksena saadaan pala, joka on ainutlaatuinen ja ajaton, syvästi yhteydessä luontoon.

Projektin nimi : Pollen, Suunnittelijoiden nimi : Christine Alexandre, Asiakkaan nimi : Chris Alexxa Jewels.

Pollen Rengas

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.