Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sähköpyörä

ICON E-Flyer

Sähköpyörä ICON ja Vintage Electric suunnittelivat tätä ajatonta sähköpolkupyörää. Kalifornian pienessä volyymissa suunniteltu ja rakennettu ICON E-Flyer yhdistää vintage-muotoilun modernilla toiminnoilla, jotta voidaan luoda erillinen ja kykenevä henkilökohtainen kuljetusratkaisu. Ominaisuuksiin kuuluu 35 mailin matka, 22 MPH huippunopeus (35 MPH kilpailutilassa!) Ja kahden tunnin latausaika. Ulkoinen USB-liitin ja latausliitäntäpiste, regeneratiivinen jarrutus ja korkealaatuisimmat komponentit kaikkialla. www.iconelectricbike.com

Projektin nimi : ICON E-Flyer, Suunnittelijoiden nimi : Jonathan Ward & Andrew Davidge, Asiakkaan nimi : ICON.

ICON E-Flyer Sähköpyörä

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.