Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Viinitila

Crombe 3.0

Viinitila Crombén viinitilakaupan konseptin tavoitteena oli saada asiakkaat kokemaan aivan uusi tapa tehdä ostoksia. Perusajatuksena oli aloittaa varaston ulkoasusta ja tunteesta, johon myöhemmin lisäimme valoa ja hienoisuutta. Vaikka viinit esitetään alkuperäispakkauksissaan, metallikehysten puhtaat linjat varmistavat silti perehtymisen ja näkökulman. Jokainen pullo roikkuu kehyksessä samassa kaltevuudessa kuin sommelier palvelisi heitä. 12 metrin telineessä on samppanjat ja kaapit. Kaappeja kohden asiakkaat voivat turvallisesti varastoida jopa 30 pulloa.

Projektin nimi : Crombe 3.0, Suunnittelijoiden nimi : Five Am, Asiakkaan nimi : FIVE AM.

Crombe 3.0 Viinitila

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.