Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Grillausravintola

Grill

Grillausravintola Hankkeen tavoitteena on nykyisen 72 neliömetrin moottoripyöräkorjaamon muuttaminen uudeksi barbeque-ravintolaksi. Työn laajuus sisältää sekä ulko- että sisätilojen täydellisen suunnittelun. Ulkopinnan inspiraationa on grilli-ritiläkytkentä yksinkertaisella mustavalkoisella värisävyllä puuhiiltä. Yksi tämän projektin haasteista on sovittaa aggressiiviset ohjelmalliset vaatimukset (40 paikkaa ruokailutilassa) niin pieneen tilaan. Lisäksi meidän on työskenneltävä epätavallisen pienellä budjetilla (40 000 dollaria), joka sisältää kaikki uudet LVI-yksiköt ja uuden kaupallisen keittiön.

Projektin nimi : Grill, Suunnittelijoiden nimi : Yu-Ngok Lo, Asiakkaan nimi : YNL Design.

Grill Grillausravintola

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.