Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hiv-Tietoisuuskampanja

Fight Aids

Hiv-Tietoisuuskampanja HIV: tä ympäröi paljon huhuja ja väärää tietoa. Sadat maailman teini-ikäiset tarttuvat HIV: hen vuosittain suojaamattoman sukupuolen tai neulojen jakamisen avulla. Paljon pienempi määrä HIV-teini-ikäisiä syntyi tartunnan saaneille äideille. Nykyään on toivoa, että HIV: llä elävät ihmiset eivät koskaan voi edes sairastua, aivan kuten viruksille, kuten vilustumiselle ja flunssalle, ei ole parannuskeinoa. Viruksen kanssa elävien ihmisten on oltava erityisen varovaisia, etteivät ne ota riskejä (kuten suojaamatonta seksiä), jotka voivat altistaa toiset HIV: lle.

Projektin nimi : Fight Aids, Suunnittelijoiden nimi : Shadi Al Hroub, Asiakkaan nimi : American University of Madaba.

Fight Aids Hiv-Tietoisuuskampanja

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.