Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rajoitettu Sarja Eksklusiivisia Viinejä

Echinoctius

Rajoitettu Sarja Eksklusiivisia Viinejä Tämä projekti on monin tavoin ainutlaatuinen. Suunnittelun oli heijastettava kyseisen tuotteen ainutlaatuista luonnetta - yksinoikeudellista kirjaviiniä. Lisäksi vaadittiin kommunikoimaan tuotteen nimen syvä merkitys - ylivoimainen, päiväseisaus, yön ja päivän vastakohta, mustavalkoinen, avoin ja epäselvä. Suunnittelulla oli tarkoitus heijastaa yössä piilotettua salaisuutta: yötaivauden kauneus, joka hämmästyttää meitä niin paljon, ja mystinen arvoitus, joka on piilotettu tähdistöihin ja Zodiaciin.

Projektin nimi : Echinoctius, Suunnittelijoiden nimi : Valerii Sumilov, Asiakkaan nimi : SHUMI LOVE DESIGN (TM).

Echinoctius Rajoitettu Sarja Eksklusiivisia Viinejä

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.