Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ravintola

Rio

Ravintola Sijaitsee Kuwait Cityssä alueella, joka on tunnettu boutique-ravintoloistaan. Rio Churrascaria on yksi ensimmäisistä Brasilian pihvit, jotka avattiin alueella. Tavoitteena oli luoda ylellinen mutta epävirallinen ruokailutila, joka heijastaa Rion brändiä ja ainutlaatuista tapaa tarjoilla ruokaa (Rodizio Style).

Projektin nimi : Rio, Suunnittelijoiden nimi : Rashed Alfoudari, Asiakkaan nimi : Rio.

Rio Ravintola

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.