Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Katupenkki

Ola

Katupenkki Tämä ekologisen suunnittelun strategioita noudattaen suunniteltu penkki vie katukalusteet uudelle tasolle. Samoin kotona kaupunkien tai luonnollisessa ympäristössä nesteputket luovat erilaisia istumavaihtoehtoja yhden penkin sisällä. Käytetyt materiaalit ovat kierrätetty alumiini pohjalle ja teräs istuimelle, valittu kierrätettävien ja kestävien ominaisuuksiensa perusteella; siinä on kirkas ja kestävä jauhemaalattu viimeistely, joka on ihanteellinen ulkona käytettäväksi kaikissa sääolosuhteissa. Suunnittelijana Meksikossa Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman ja Karime Tosca.

Projektin nimi : Ola, Suunnittelijoiden nimi : Diseno Neko, Asiakkaan nimi : Diseño Neko S.A. de C.V..

Ola Katupenkki

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.