Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimistotila

Samlee

Toimistotila Ilman hienoja yksityiskohtia Samlee-toimisto on suunnitellut yksinkertaisuuden itämaista estetiikkaa. Tämä konsepti vastaa nopeasti kehittyvää kaupunkia. Tässä erittäin sujuvassa tietoyhteiskunnassa projekti esittelee kaupungin, työn ja ihmisten vuorovaikutteisen suhteen - eräänlaisen läheisen toiminnan ja inertin suhteen; läpinäkyvä päällyste; läpäisy tyhjä.

Projektin nimi : Samlee, Suunnittelijoiden nimi : Yongcai Huang, Asiakkaan nimi : GuangZhou Samlee Enterprise Co;Ltd..

Samlee Toimistotila

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.