Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valaisin

Cubeoled

Valaisin Syvyys, läpinäkyvyys ja kontrasti - CUBE | OLED tulkitsee nämä näkyvän valon perusteet puhtaana, monoliittisena mallina. 12 läpinäkyvää orgaanisen valoa emittoivan diodin (OLED) paneelia on järjestetty ortogonaaliseen koordinaattijärjestelmään ja laminoitu 8 optisen / kirkkaan kristallin lasikuution väliin. Sisäisille lasipinnoille levitetyillä läpinäkyvillä piirireiteillä monoliitin sisälle asennetut OLED-paneelit saavat sähköä. Aktivoituna integroitu taulukko muuntaa tämän läpinäkyvän kuution monisuuntaiseksi valonlähteeksi.

Projektin nimi : Cubeoled, Suunnittelijoiden nimi : Markus Fuerderer, Asiakkaan nimi : Markus Fuerderer.

Cubeoled Valaisin

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.