Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rintakoru

The Sunshine

Rintakoru Ominaisuus tämän koru on, että tässä käytettiin suuri kivi monimutkainen muoto, joka on asetettu näkymätön (ilma) runko. Korujen suunnittelu-näkymä avaa vain kivit, jotka piilottavat kokoonpanoteknologian. Itse kiveä pitävät kaksi, häiritsemätöntä kiinnikettä ja ohut levy, joka on täynnä timantteja. Tämä levy on perusta kaikille tukirakenteen rintakoruille. Se pitää ja toinen kivi. Koko koostumus tehtiin mahdolliseksi hienon päähiomakiven jälkeen.

Projektin nimi : The Sunshine, Suunnittelijoiden nimi : Victor A. Syrnev, Asiakkaan nimi : Uvelirnyi Dom VICTOR.

The Sunshine Rintakoru

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.