Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Led-Televisio

XX265

Led-Televisio Muovikotelon muotoilu eroaa tavanomaisista malleista, ja niiden rakenne ja kiiltävä pinta jätetään näytön alapuolelle logon ja visuaalisen illuusion luomiseksi. BMS: n tuotantomenetelmästä riippuen malli on erittäin kustannustehokas, vaikka sillä on silti suunnittelutapa. Pöytätason suunnittelussa on jatkuva muoto virtaamassa takaisin yleisölle kromitehostepalkinsa kautta. Joten sekä kaapin että jalustan muotoilu täydentävät toisiaan.

Projektin nimi : XX265, Suunnittelijoiden nimi : Vestel ID Team, Asiakkaan nimi : Vestel Electronics Co..

XX265 Led-Televisio

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.