Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Käsilaukku

Handbags 3D

Käsilaukku Mariela Calvé -brändin henki voi määritellä ehdotuksen modernista, naisellisesta ja kosmopoliittisesta, yksinkertaisesta, tyylikkäästä ja muotoilusta, erityisellä huolella viimeistelyssä ja yksityiskohdissa. Jokaisessa käsilaukkujen ja tarvikkeiden kokoelmassa korostetaan orgaanisten ja arkkitehtonisten muotojen yhdistelmää, jota on parannettu hienoilla materiaaleilla ja eloisilla väreillä, edellyttäen että jäljennös on niin erityinen ja ainutlaatuinen. Sille on ominaista uuden tyylin edistäminen, jossa päähenkilöt ovat nahka, kangas, neopreeni ja muut huolellisesti valitut laatumateriaalit.

Projektin nimi : Handbags 3D, Suunnittelijoiden nimi : Mariela Calvé, Asiakkaan nimi : Mariela Calvé.

Handbags 3D Käsilaukku

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.