Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Huonekalusarja

Sama

Huonekalusarja Sama on aito huonekalusarja, joka tarjoaa toiminnallisuutta, tunnekokemusta ja ainutlaatuisuutta minimaalisten, kÀytÀnnöllisten muotojensa ja vahvan visuaalisen vaikutuksensa kautta. Sama-seremonioissa kÀytettyjen pyörteisten pukujen runoudesta saatu kulttuurinen inspiraatio tulkitaan muotoilussaan kartion geometrian ja metallin taivutustekniikoiden avulla. Sarjan veistoksellinen asento yhdistetÀÀn yksinkertaisuuteen materiaaleissa, muodoissa ja tuotantotekniikoissa, mikÀ tarjoaa toiminnallisen & amp; esteettiset edut. Tuloksena on moderni huonekalusarja, joka tarjoaa erottuvan kosketuksen asuintiloihin.

Rengas

Dancing Pearls

Rengas Tanssivat helmet meren kohisevien aaltojen joukossa, se on meren ja helmien inspiraation tulos ja se on 3D-mallirengas. TÀmÀ rengas on suunniteltu yhdistelemÀllÀ kultaisia ja vÀrikkÀitÀ helmiÀ, joilla on erityinen rakenne, jotta helmet voivat liikkua valtameren mölyjen aaltojen vÀlillÀ. Putken halkaisija on valittu hyvÀksi, mikÀ tekee suunnittelusta riittÀvÀn tukevan mallin valmistettavaksi.

Kissan SĂ€nky

Catzz

Kissan SÀnky Suunnitellessasi Catzz-kissan sÀnkyÀ inspiraatio otettiin sekÀ kissojen ettÀ omistajien tarpeista ja toiminnasta, yksinkertaisuudesta ja kauneudesta. Kun tarkkaillaan kissoja, niiden ainutlaatuiset geometriset piirteet innoittivat puhtaan ja tunnistettavan muodon. Jotkut tyypilliset kÀyttÀytymismallit (esim. Korvan liike) sisÀllytettiin kissan kÀyttÀjÀkokemukseen. LisÀksi omistajat huomioon ottaen tavoitteena oli luoda huonekalu, jonka he voisivat mukauttaa ja nÀyttÀÀ ylpeÀnÀ. LisÀksi oli tÀrkeÀÀ varmistaa helppo huolto. Kaikki tÀmÀ tyylikÀs, geometrinen muotoilu ja modulaarinen rakenne mahdollistavat.

Vapaa-Ajan Klubi

Central Yosemite

Vapaa-Ajan Klubi Palaa elÀmÀn yksinkertaisuuteen, aurinko ikkunan lÀpi ja varjo ristiin. Jotta luonnonmaku heijastuisi paremmin tilaan, hyödynnÀ tÀysimÀÀrÀisesti hirsisuunnittelua, yksinkertaista ja tyylikÀstÀ, humanistista mukavuutta ja stressaavaa taiteellista avaruuden tunnelmaa. ItÀmainen viehÀtys, ainutlaatuisella tilalla. TÀmÀ on toinen sisustusilma, se on luonnollista, puhdasta, vaihtelevaa.

Kuivateepakkaus

SARISTI

Kuivateepakkaus Suunnittelu on sylinterimÀinen astia, jossa on kirkkaita vÀrejÀ. Innovatiivinen ja valaiseva vÀrien ja muotojen kÀyttö luo harmonisen muotoilun, joka heijastaa SARISTIn kasviperÀisiÀ infuusioita. Suunnittelumme erottaa kykymme antaa nykyaikainen kÀÀnne kuivan teepakkauksen suhteen. Pakkauksissa kÀytetyt elÀimet edustavat tunteita ja olosuhteita, joita ihmiset usein kokevat. Esimerkiksi Flamingo-linnut edustavat rakkautta, Panda-karhu edustaa rentoutumista.

Oliiviöljypakkaus

Ionia

Oliiviöljypakkaus Muinaisilla kreikkalaisilla oli tapana maalata ja suunnitella jokainen oliiviöljyn amfora (astia) erikseen, joten he pÀÀttivÀt tehdÀ niin tÀnÀÀn! He elvyttivÀt ja soveltivat tÀtÀ muinaista taidetta ja perinnettÀ nykyaikaisessa modernissa tuotannossa, jossa jokaisella 2000 tuotetulla pullolla on erilaiset kuviot. Jokainen pullo on suunniteltu yksilöllisesti. Se on ainutlaatuinen lineaarinen muotoilu, joka on inspiroitu antiikin Kreikan kuvioista ja modernilla kosketuksella, joka juhlii vintage-oliiviöljyperintöÀ. Se ei ole noidankehÀ; se on suora kehittyvÀ luova linja. Jokainen tuotantolinja luo 2000 erilaista mallia.