Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rannekoru

Fred

Rannekoru Rannekoruja ja rannekoruja on monia erilaisia: suunnittelijoita, kultaisia, muovisia, halpoja ja kalliita… mutta kauniita sellaisenaan, ne kaikki ovat aina yksinkertaisia ja ainoita rannekoruja. Fred on jotain muuta. Nämä hihansuut yksinkertaistavat elvyttämään vanhojen aikojen jaloa, mutta ovat kuitenkin moderneja. Niitä voidaan käyttää myös paljain käsin ja silkkipuserossa tai mustassa puserossa, ja ne lisäävät luokan ripauksen niitä käyttävään. Nämä rannekorut ovat ainutlaatuisia, koska ne tulevat parina. Ne ovat erittäin kevyitä, mikä tekee niiden käytöstä turmeltumattoman. Kun käytät niitä, ihminen huomaa varmasti!

Projektin nimi : Fred, Suunnittelijoiden nimi : Diana Sokolic, Asiakkaan nimi : .

Fred Rannekoru

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.