Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Laukku

Diana

Laukku Laukulla on aina kaksi toimintoa: laittaa asiat sisälle (niin paljon kuin siihen voisi täyttää) ja näyttää hyvältä, mutta ei oleellisesti samassa järjestyksessä. Tämä laukku täyttää molemmat pyynnöt. Se on ainutlaatuinen ja erilainen kuin muut pussit valmistukseen käytettyjen materiaalien yhdistelmän vuoksi: pleksilasi, johon on kiinnitetty tekstiilipussi. Laukku on muodoltaan erittäin arkkitehtoninen, yksinkertainen ja puhdas, mutta silti toimiva. Rakenteessaan se kunnioittaa Bauhausia, sen maailmankuvaa ja päälliköitä, mutta silti se on erittäin moderni. Plexyn ansiosta se on erittäin kevyt ja sen kiiltävä pinta houkuttelee huomiota.

Projektin nimi : Diana, Suunnittelijoiden nimi : Diana Sokolic, Asiakkaan nimi : .

Diana Laukku

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.