Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Laukku

Diana

Laukku Laukulla on aina kaksi toimintoa: laittaa asiat sisälle (niin paljon kuin siihen voisi täyttää) ja näyttää hyvältä, mutta ei oleellisesti samassa järjestyksessä. Tämä laukku täyttää molemmat pyynnöt. Se on ainutlaatuinen ja erilainen kuin muut pussit valmistukseen käytettyjen materiaalien yhdistelmän vuoksi: pleksilasi, johon on kiinnitetty tekstiilipussi. Laukku on muodoltaan erittäin arkkitehtoninen, yksinkertainen ja puhdas, mutta silti toimiva. Rakenteessaan se kunnioittaa Bauhausia, sen maailmankuvaa ja päälliköitä, mutta silti se on erittäin moderni. Plexyn ansiosta se on erittäin kevyt ja sen kiiltävä pinta houkuttelee huomiota.

Projektin nimi : Diana, Suunnittelijoiden nimi : Diana Sokolic, Asiakkaan nimi : .

Diana Laukku

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.