Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Orgaaninen Oliiviöljy

Epsilon

Orgaaninen Oliiviöljy Epsilon-oliiviöljy on rajoitetun erän tuote luonnonmukaisista oliivitarhoista. Koko tuotantoprosessi tehdään käsin perinteisillä menetelmillä ja oliiviöljy pullotetaan suodattamatta. Suunnittelimme tämän pakkauksen haluamalla varmistaa, että kuluttaja vastaanottaa erittäin ravitsevien tuotteiden herkät komponentit tehtaalta ilman muutoksia. Käytämme Quadrotta-pulloa, joka on suojattu kääreellä, sitoa nahka ja laitetaan käsintehtyyn puulaatikkoon, joka on suljettu sinettivahalla. Joten kuluttajat tietävät, että tuote tuli suoraan tehtaalta ilman mitään väliintuloa.

Projektin nimi : Epsilon, Suunnittelijoiden nimi : George Gouvianakis, Asiakkaan nimi : Geronymakis George, Organic Farmer/Producer.

Epsilon Orgaaninen Oliiviöljy

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.