Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kalenteri

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalenteri Portaalisivustolle kehitetty ja tuotettu ainutlaatuinen ja leikkisä mainoskalenteri goo valjastaa paperikuviot ja harkitsee toimivuutta. Tämä vuoden 2013 painos on kalenteri- ja aikataulujen järjestäjä, joka on koottu yhteen tilaa kirjoittamiseksi vuoden mittaisissa suunnitelmissa ja päiväohjelmissa. Kalenterin paksulaatuinen paperi ja halpapaperi, joka sopivat vain aikataulun järjestäjän muistiinpanojen valintaan, valittiin huolellisesti, ja luotu kontrasti sopii kalenterisuunnitteluun. Täyttöaikataulun järjestäjän lisätty ominaisuus tekee siitä täydellisen käyttäjäystävällisenä pöytäkalenterina.

Projektin nimi : 2013 goo Calendar “MONTH & DAY”, Suunnittelijoiden nimi : Katsumi Tamura, Asiakkaan nimi : good morning inc..

2013 goo Calendar “MONTH & DAY” Kalenteri

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.